Yeni
Yükleniyor..

EA Games ile Steam Anlaşması

EA(Electronic Arts), Star Wars: Jedi Fallen Order oyunu ile Steam ile ortaklık planlarının ilk adımını atıp Star Wars: Jedi Fallen Order oyununu Steam üzerinden satışa sundu. Zaten son 1 yıldır bir ortak anlaşma yapmayı düşünen iki şirket sonunda bu isteklerini gerçekleştirmeye bi adım daha yaklaştı.

EA Games ve Steam anlaşmasında ilk aşamalarda 25 oyunun anlaşmaya dahil olacağını belirttiler. Ayrıca ortaklığın da bu oyunlarla sınırlı kalmaycağını belirttiler. Dragon Age, Mirror's Edge, Burnout Paradise, Medal of Honor, Need for Speed ve The Crysis şu an Steam'de yer alıyor.

Oyun Screenshot & Wallpaper: Crysis 2

Ayrıca EA Games'in çıkarttığı Red Alert paketlerini içeren Command & Conquer Remastered Collection'da Steam'de yayınlanmış durumda. Bence bu sayede Red Alert serisi de daha çok oyuncuya ulaşabilecek.

Yetkililer bu anlaşmanın sebebini “Sevdiğiniz oyunları istediğiniz yerde kolay bir şekilde oynayabilmeniz için bu ortaklığı tercih ettik. Ayrıca Yeni EA Access üyelik sistemi ile kullanıcılarımıza daha iyi hizmet verebileceğiz.” diyerek açıkladı.

Üstelik oyunlar %50-60 arası bi indirimle çıkacak.

EA Games, Steam ortaklık detaylarını açıkladı - ShiftDelete.Net

Discord Serverımız: Tıkla
Google Plus'da Paylaş

Yazar tunaz44

Gamer
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder