Yeni
Yükleniyor..

Sony, Kasım Ayı Ücretsiz PlayStation Plus Oyunlarını Açıkladı!

Sony, PlayStation Plus'ın kasım ayı ücretsiz oyunlarını açıkladı. Sony'nin bu sefer açıkladığı oyunlar, PlayStation 4 sahiplerinin yanı sıra PlayStation 5 sahiplerini de ilgilendiriyor.
Sony'nin PlayStation Plus'da kasım ayı için açıkladığı oyunlar bu sefer PS5'i de kapsıyor. Sony, Kasım ayında oyuncuların en fazla 3 oyun alabileceklerini de söyledi. 


Sony'nin açıklamalarına göre hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5 sahipleri, kasım ayında Middle-earth: Shadow of War ile Hollow Knight: Voidheart Edition'a ücretsiz olarak erişebilecekler. PlayStation 5 sahipleri, bu iki oyun dışında bir de Bugsnax isimli oyunu da ücretsiz olarak alabilecekler. 
Bugsnax, PlayStation 5'in lansman oyunlarından biri. PlayStation Plus abonesi olup da PlayStation 5'i satın alan oyuncular, bu oyuna 12 Kasım itibarıyla ücretsiz olarak erişebilecekler. Epic Games üzerinden PC sahipleriyle de yine 12 Kasım'da buluşacak oyun, grafikleriyle  dikkat çekecek bir oyun gibi duruyor. Geliştirici ekip, oyunu PlayStation 4 için de geliştiriyor olsa da sadece PlayStation 5'e sahip olan PlayStation Plus aboneleri bu oyuna ücretsiz olarak erişebilecekler.

Hollow Knight: Voidheart Edition ise iki boyutlu bir platform oyunu. Geliştirici ekip, bu oyunu 2017 yılında Hollow Knight olarak PC ve Mac'e çıkardı. Oyun çok ilgi görünce de 2018 yılında da Hollow Knight: Voidheart Edition'ı duyurdu. Voidheart Edition, oyuna ek içerikler ekleyerek PlayStation 4 ve Xbox One'a çıkarılmıştı.

PlayStation Plus'da kasım ayında ücretsiz olarak verilecek bir diğer oyun ise Middle-earth: Shadow of War. Bu oyun 2014 yılında çıkan Shadow of Mordor'un devamı. Ayrıca bu oyun, şu anda Steam'de de satılıyor.

Sony tarafından yapılan açıklamalara göre Hollow Knight: Voidheart Edition ile Middle-earth: Shadow of War'a 3 Kasım itibarıyla Playstation Plus'a eklenecek. PlayStation 5 için geliştirilen Bugsnax ise 12 Kasım itibarıyla eklenmiş olacak.

Google Plus'da Paylaş

Yazar tunaz44

Gamer
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder