Yeni
Yükleniyor..

CSGO TRUSTED MOD ISE YARAR BİR GÜNCELLEME Mİ ?!?


7/8/2020 Tarihinde

  Trusted Mode betadan çıktı ve artık oyunu açarken otomatik açılıyor. Trusted mode Valve aşağıdaki gibi anlattı

  [Trusted Mode]
 - Oyuncular artık CS: GO'yu varsayılan olarak Güvenilir modda başlatıyor. - Güvenilir moddayken üçüncü taraf yazılımların CS: GO ile etkileşimi engellenecek. 

- Üçüncü taraf yazılımların CS: GO ile etkileşime girmesine izin vermek için başlatma seçeneklerine -untrusted yazarak oynayabilirler Bu durumda, Güven puanınızın olumsuz etkilenebileceğini unutmayın.

 - Oyunun son sürümünü başlatmakta zorluk çeken oyuncular için geriye dönük uyumluluk etiketi “1.37.5.9” geçici olarak mevcuttur. 

- Üçüncü taraf bir geliştiriciyseniz, CS: GO ile etkileşime giren tüm DLL'leriniz dijital olarak imzalanmalıdır.

 - Müşterileriniz dijital olarak imzalanmamış üçüncü taraf yazılımlarını kullanmak istiyorlarsa, oyunu -insecure başlatma seçeneğiyle başlatabilirler. Bu seçenekle VAC sunucularına katılamayacaklarını unutmayın.

 Aslında çok güzel duruyor ancak Trusted Mode sizin hoşunuza gitmeyebilir. Çünkü yayıncı veya YouTuber iseniz veya bilgisayarınızın Alt+Tab hızı çok düşük diye Discord vb. uygulamaların oyun içi ara yüzlerini kullanıyorsanız Trusted Mode'u kapatmanız lazım. Trusted Mode bunların hiç birine izin vermiyor. Eğer bu saydığım şeyler için güvenilir modu kapattıysanız daha kötü artık otomatik Trusted Mode açıldığı için bir çok hileci trust modeyi kapattı ancak hile olmayıp bu saydıklarımı kullanmayanlar ise kapatmadı buda karşınıza gelen hile sayısını arttırdı. Bir youtubersin saat gecenin körü video çekeceksin ve maçtaki tek hile olmayan kişi sensin üstüne birde Rank düşüyorsun. Bu bence hoş olmayacak. Ancak "Üçüncü taraf bir geliştiriciyseniz, CS: GO ile etkileşime giren tüm DLL'leriniz dijital olarak imzalanmalıdır." yazısına göre OBS veya Discord lisanslanırsa bu sorunlar olmaz.
Google Plus'da Paylaş

Yazar HEkk

Gamer
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

1 yorum :